Αποκτηστε κι εσεις θωρακισμενες πορτες ασφαλειας, κλειδαριες ασφαλειας, αξεσουαρ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΡΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Οι πόρτες εσωτερικού χώρου οι οποίες εισάγονται από την Ιταλία και ολοκληρώνονται στις εργαστηριακές μας εγκαταστάσεις, συνδυάζουν την οικονομική τιμή με την υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Read More

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

Τα πτυσσόμενα κάγκελα της εταιρείας Beikos Doors προσφέρουν τον μέγιστο βαθμό ασφαλείας, ενώ διατηρούν αναλλοίωτη την εξωτερική τους όψη.

Read More

Επενδυση Αλουμινιου

Με το αίσθημα της υψηλής αισθητικής πραγματοποιείται μεταλλική επικάλυψη στις εσωτερικές αλλά και εξωτερικές επιφάνειες. Είτε αυτές αποτελούν νέες κατασκευές, είτε όχι.

Read More
Προσφορά πόρτα ασφάλειας laminate καρυδιά
Προσφορά κλειδαριά με μονό αφαλό
Πορτες Ασφαλειας (Λουστρο)

Πορτες Ασφαλειας (Λουστρο)

Η σύγχρονη εργαστηριακή μας μονάδα αποτελείται ως εγγύηση στις πόρτες ασφαλείας που διαθέτουμε. Πόρτες ασφαλείας με σύγχρονες προδιαγραφές, αρίστης ποιότητας και προπαντός μέγιστης ασφάλειας.

Μεσοπορτες

Μεσοπορτες

Οι εσωτερικές πόρτες μια οικίας θα πρέπει να είναι φτιαγμένες από άριστα υλικά και υψηλής αισθητικής διακοσμητικά στοιχεία, καθώς στόχος τους είναι να απομονώνουν τους χώρους τους σπιτιού.

μπαλκονοπορτες

μπαλκονοπορτες

Τα ανοιγόμενα κουφώματα αποτελούν την ιδανική επιλογή σε μια οικία, είτε αυτή είναι πολυκατοικία είτε μονοκατοικία, προσφέροντας υψηλή μόνωση και αισθητική.

Κουφωματα Αλουμινιου

Κουφωματα Αλουμινιου

Στο χώρο μας μπορείτε να βρείτε μέχρι και ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου καθώς επίσης και άλλες προτάσεις για την οικία σας. Επιλέξτε τα κουφώματα αλουμινίου τα οποία ταιριάζουν στις ανάγκες της οικίας σας και επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Η Beikos Doors αναλαμβάνει και την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας σας κατόπιν συνεννόησης από τους έμπειρους τεχνικούς μας. Για την εταιρεία μας η αγορά και η τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας της οικίας σας, δεν αποτελεί απλά μια ακόμη εργασία, αλλά αποτελεί την εγγύηση προστασίας όχι μόνο για την οικία σας, αλλά και για εσάς. Η εγγύηση αυτή προέρχεται από την πολύχρονη προσπάθεια μας, στο να αγγίξουμε το τέλειο όσον αφορά την κατασκευή, αλλά και τοποθέτηση πορτών ασφαλείας.

Όσον αφορά την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας, η διάρκεια εγκατάστασης μπορεί να αγγίξει και τις 2,5 ώρες, με τον χώρο να παραδίδεται πάντα καθαρός. Στην τοποθέτηση της πόρτας περιλαμβάνεται η αφαίρεση της προηγούμενης σας πόρτας και η μεταφορά της εκτός της οικίας.

Συμπερασματικά, μπορείτε να εμπιστευθείτε την εταιρεία μας για την τοποθέτηση της νέας σας πόρτας, καθώς η διάρκεια ζωής της πόρτας, εξαρτάται και από την σωστή τοποθέτηση της. Οι τεχνικοί μας εξασφαλίζουν την σωστή τοποθέτηση των πορτών.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, να δείτε τις πόρτες ασφαλείας και τις τιμές τους και να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι πόρτες ασφαλείας μας χαρακτηρίζονται για την άριστη ποιότητα κατασκευής τους, ενώ φέρουν πιστοποιήσεις.

Εάν βρίσκεστε στο στάδιο αναζήτησης για αγορά της πόρτας ασφαλείας, αλλά και την τοποθέτηση της, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΙΜΕΣ

Στην εταιρεία Beikos Doors οι τιμές στις πόρτες ασφαλείας ποικίλουν και ενδείκνυνται για όλα τα βαλάντια. Μπορείτε να βρείτε μια πολύ καλή και οικονομική πόρτα, ενώ μπορείτε να βρείτε και μια πολύ ακριβή πόρτα, νέας τεχνολογίας. Από την εταιρεία μας, ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε πολύ καλές πόρτες ασφαλείας σε πολύ χαμηλές τιμές, λόγω προσφορών.

Αναλυτικότερα οι τιμές στις πόρτες ασφαλείας επηρεάζονται  από πολλούς παράγοντες όπως:

  • Ο τύπος θωράκισης της. Όσο πιο ισχυρή είναι η θωράκιση, τόσο θα αυξάνεται και η τιμή της πόρτας. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε πόρτες με μονή, διπλή και τριπλή θωράκιση.
  • Η κλειδαριά ασφαλείας. Η κλειδαριά ασφαλείας επηρεάζει σημαντικά την τιμή της πόρτας που θέλετε να αποκτήσετε. Μια καλή κλειδαριά ασφαλείας θα πρέπει να διαθέτει πάντα defender.
  • Το υλικό επένδυσης. Το υλικό επένδυσης της πόρτας ασφαλείας σαφέστατα δεν επηρεάζει μόνο ως προς την αισθητική, αλλά και την αντοχή της στο πέρασμα των χρόνων. Το υλικό επένδυσης μπορεί να είναι το αλουμίνιο, το ξύλο, το γυαλί, το Laminate, το pvc, κ.α.
  • Η εταιρεία κατασκευής. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι μεγάλες και γνωστές μάρκες στις πόρτες ασφαλείας, επηρεάζουν και την τιμή τους.

 

Όσον αφορά τώρα τις τιμές σχετικά με την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας σας, αυτή θα καθοριστεί κατόπιν συνεννόησης και το μέσο κόστος κυμαίνεται γύρω στα 100 Ευρώ.  Η εργασία περιλαμβάνει την αφαίρεση της παλιάς πόρτας, την αντικατάσταση της κλειδαριάς και την τοποθέτηση της νέας σας πόρτας.