ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Περιγραφη

Σε κάθε σπίτι ο βασικός εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος, καθορίζεται από το μέγεθος και τη διάταξη των διαφόρων ντουλαπών του. Οι δύο βασικές κατηγορίες αφορούν τον τρόπο κάλυψης του αποθηκευτικού χώρου με διαφορετικές πόρτες. Αυτές μπορεί να είναι συρόμενες ή ανοιγόμενες. Στην περίπτωση των συρόμενων πορτών, είναι επιβεβλημένο να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον τύπο και την ποιότητα του συρόμενου μηχανισμού.

Η μεγάλη επιφάνεια που καταλαμβάνουν οι προσόψεις των ντουλαπών μέσα σε ένα δωμάτιο, σε συνδυασμό με τη μονιμότητα της κατασκευής, καθιστούν την επιλογή χρωμάτων και υλικών ιδιαίτερα δύσκολη. Η απλούστερη λύση είναι να γίνουν χρωματικές επιλογές με τα χρώματα των τοίχων, αλλά η τάση αυτή δείχνει να έχει εξασθενίσει αρκετά. Αντιθέτως οι συνδυασμοί και οι αντιθέσεις χρωμάτων μπορούν ν” αποτελέσουν μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα πρόταση.Ευέλικτα συστήματα ντουλάπας , που εξυπηρετούν ιδανικά λειτουργικές ανάγκες αποθήκευσης στο χώρο της κρεβατοκάμαρας. Ολοκληρωμένο σύστημα ντουλάπας ανοιγόμενων και συρόμενων πορτών, με ποικιλία διαστάσεων που διευκολύνουν τη διαμόρφωση, καθώς και τον εντοιχισμό της τελικής κατασκευής στα μέτρα του χώρου σας.Λειτουργικό σύστημα ντουλάπας ανοιγόμενων πορτών με πρακτικές διαστάσεις και ποικιλία αποχρώσεων, που διευκολύνουν τη δημιουργία χρωματικών αντιθέσεων.

Εύρος επιλογών εσωτερικής διαρρύθμισης των συστημάτων, βάσει των ιδιαίτερων αναγκών σας.Δυνατότητα συνδυασμού των συστημάτων με έπιπλα κρεβατοκάμαρας, αντίστοιχου στιλ και χρωματολογίας, για τη δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων επίπλωσης.