ΠΑΤΩΜΑΤΑ

ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ

ΠΑΤΩΜΑΤΑ

*Σε όλες τις παρακάτω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση

Προγυαλισμένα ξύλινα δάπεδα, για ένα αποτέλεσμα πολύ κοντά στο φυσικό! Πλεονέκτημά τους η γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση, η μεγάλη αντοχή και η οικονομική τιμή. Αποτελούνται από μια στρώση φυσικού ξύλου και μπορούν να τριφτούν και να ξαναλουστραριστούν έως 5 φορές.

Τα ξύλινα πατώματα είναι και πάλι στη μόδα, ειδικά οι τεχνικές τύπου ψαροκόκαλου. Οι επιλογές στα ξύλινα πατώματα είναι πάρα πολλές, εσείς το μόνο που πρέπει να έχετε κατά νου είναι η αισθητική των πατωμάτων και τι προϋπολογισμό διαθέτεται για μια τέτοια εργασία στην οικία σας.
Οι κατηγορίες στις επενδύσεις των ξύλινων πατωμάτων είναι τρεις:

Α) Ολόσωμες σανίδες
Οι σανίδες αυτές αποτελούνται από μασίφ ξύλο σε πολλές διαστάσεις, ποιότητες, αποχρώσεις και είδη ξυλείας. Αποτελούν μια από τις πιο όμορες επιλογές.

Β) Προλουστραρισμένα
Τα προλουστραρισμένα αποτελούν ημιμασίφ σανίδες, στις οποίες εφαρμόζονται φύλλα αληθινού ξύλου. Έχουν μικρή διάρκεια ζωής για αυτό και είναι αρκετά οικονομικά.

Γ) Laminate
Τα laminate πατώματα μιμούνται το ξύλο. Διαθέτουν πολλές στρώσεις υλικό και η τελική επίστρωση διαθέτει την εικόνα του ξύλου. Τα laminate πατώματα αν και φθείρονται εύκολα, είναι αρκετά οικονομικά. Είναι κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους.

Τα ξύλινα πατώματα εξωτερικού χώρου είναι ιδανικά για τα μπαλκόνια και τις αυλές. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ξύλα, άκρως ανθεκτικά στην υγρασία.

MASSIF6
Ξύλινα Δάπεδα Μασίφ
MASSIF5
Ξύλινα Δάπεδα Μασίφ
MASSIF4
Ξύλινα Δάπεδα Μασίφ