ΣΗΤΕΣ

ΣΗΤΕΣ

ΣΗΤΕΣ

*Σε όλες τις παρακάτω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση
sita_plisse
Πλισέ σήτες
120.00 € (με ΦΠΑ 148.00 €)
anoigomenes-sites
Ανοιγόμενες σήτες
150.00 € (με ΦΠΑ 186.00 €)
sita_kath_kinis_port
Σίτες Κάθετης Κίνησης
60.00 € (με ΦΠΑ 74.00 €)

Απειλούμενοι όλο το χρόνο και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες από ανεπιθύμητους και επικίνδυνους επισκέπτες (μύγες, κουνούπια, ποντίκια, κατσαρίδες κ.λ.π.), θα πρέπει να λαμβάνουμε και τα απαραίτητα μέτρα! Ειδικά τα κουνούπια όπου με ένα τους τσίμπημα, ευθύνονται για μεταδόσεις ασθενειών που μπορεί ακόμα να κοστίσουν και ανθρώπινες ζωές!

Θα πρέπει να προστατευόμαστε όλο το χρόνο, αλλά περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες, διότι η θερμοκρασίες είναι πιο υψηλές με αποτέλεσμα οι επισκέψεις να είναι σε μεγαλύτερο βαθμό και η ανάγκη για τον αερισμό του χώρου ακόμη μεγαλύτερη σε σχέση με τον χειμώνα.

Λαμβάνοντας τα παρακάτω μέτρα, δεν μηδενίζονται τα περιστατικά ενόχλησης, αλλά μειόνονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Βασικά μέτρα προστασίας είναι τα εντομοαπωθητικά (σώματος), εντομοκτόνα (χώρου) και τοποθέτηση σητών σε όλα τα κουφώματα του σπιτιού μας!

Οι σήτες είναι απαραίτητες σε όλους τους χώρους και μπορούν να τοποθετηθούν και σε ήδη υπάρχοντα κουφώματα. Είναι σχεδόν αόρατες, επιτρέπουν την είσοδο αέρα και φωτός στο εσωτερικό του σπιτιού, επιλογή από μεγάλη γκάμα προιόντων για να καλύψουν κάθε ανάγκη, κατασκευάζονται και τοποθετούνται άμεσα και το κόστος τους είναι χαμηλό.

Στα συρόμενα κουφώματα (επάλληλα ή χωνευτά), μπορούν να τοποθετηθούν φύλλα σήτας σε οδηγούς που ήδη υπάρχουν (σε αναμονή) ή με προσθήκη νέου οδηγού. Εναλλακτικά στα συρόμενα και κατά κανόνα στα ανοιγόμενα μπορούν να τοποθετηθούν σήτες ανεξάρτητες των κουφωμάτων.