Γιατί να βάλω συναγερμό στην οικία μου;

Γιατί να βάλω συναγερμό στην οικία μου;

Γιατί να βάλω συναγερμό στην οικία μου;

Ο συναγερμός αποτελεί άλλον έναν τρόπο που συμβάλει στην ασφάλεια της οικίας σας και την απομάκρυνση των διαρρηκτών από τον χώρο σας.  Παρακάτω θα αναλύσουμε γιατί είναι σημαντικό να βάλετε συναγερμό στο σπίτι σας.

  • Ο συναγερμός αποτελεί μια οικονομική επιλογή

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που μπορούν να προχωρήσουν στην εγκατάσταση του συναγερμού και μάλιστα χωρίς να δαπανήσετε μεγάλο χρηματικό ποσό. Για αυτό θα πρέπει να έχεις μελετήσει την αγορά και να έχεις λάβει προσφορές. Μάλιστα μπορείς και μόνος σου να τοποθετήσεις μερικά συστήματα συναγερμού, αλλά θα πρέπει να έχεις κάποια γνώση για να το κάνεις.

Αξίζει να αναφερθεί πως ορισμένες ασφαλιστικές εταιρίες προχωρούν σε μείωση των ασφάλιστρων έως και 20% , εάν κάποια αξιόπιστη εταιρεία έχει αναλάβει να σου τοποθετήσει τον συναγερμό.  Θα πρέπει η εταιρεία που θα επιλέξεις να είναι αξιόπιστη και να σου παρέχει εγγυήσεις.

  • Αποτελεσματικός στην ασφάλεια

Ο διαρρήκτης σίγουρα θα το σκεφτεί να εισβάλει στον χώρο εάν διαπιστώσει πως υπάρχει συναγερμός και αυτό διότι ο συναγερμός όταν χτυπήσει, θα τραβήξει τα βλέμματα. Ακόμα και εάν ο διαρρήκτης δεν δει τον συναγερμό και εισβάλει, τότε ο ήχος μπορεί να τον κανει να φύγει μακριά.

  • Ο συναγερμός είναι κατάλληλος για όλους

Τα ασύρματα συστήματα συναγερμών, διαθέτουν τηλεχειριστήρια τα οποία μπορούν να τα χειριστούν εύκολα παιδιά, αλλά και ηλικιωμένοι. Μπορούν μάλιστα σε περίπτωση λάθους να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό με το πάτημα ενός κουμπιού.