Πόρτες ασφαλείας – Πιο υλικό κατασκευής να επιλέξετε

Πόρτες ασφαλείας – Πιο υλικό κατασκευής να επιλέξετε

Πόρτες ασφαλείας – Πιο υλικό κατασκευής να επιλέξετε

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει να νιώθει ασφάλεια στην οικία του, ειδικά στις νέες κατοικίες που έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά και αντικείμενα νέας τεχνολογίας. Κανείς δεν θέλει να δει την οικία του να πέφτει θύμα των αδίστακτων διαρρηκτών, για αυτό και προτιμούν πόρτες ασφαλείας τελευταίας γενιάς.

Τα τελευταία χρόνια ακόμα και οι ενοικιαστές σπιτιών σπεύδουν να αντικαταστήσουν τις παλιές πόρτες και παράθυρα με πόρτες ασφαλείας, ενώ πολλοί είναι και αυτοί που επιλέγουν να αφήσουν την οικία στην τύχη της, καθώς δεν θέλουν να βάλουν ούτε ευρώ σε μια οικία που δεν είναι δική τους. Μια λανθασμένη άποψη καθώς η ασφάλεια η δίκη τους, των παιδιών τους και των αγαπημένων αντικειμένων τους είναι πάνω από όλα.

Σας παραθέτουμε τα υλικά κατασκευής των πορτών ασφαλείας, τα μειονεκτήματα αλλά και τα πλεονεκτήματα τους

Ξύλινες πόρτες ασφαλείας
Οι ξύλινες πόρτες ασφαλείας θεωρούνται οι πιο οικονομικές πόρτες καθώς το υλικό κατασκευής είναι φθηνό. Όμως οι ξύλινες πόρτες ασφαλείας θεωρούνται ως οι πιο όμορφες, καθώς παρουσιάζουν ποικιλομορφία στην εξωτερική τους εμφάνιση. Οι πόρτες ασφαλείας από ξύλο, δεν είναι καθόλου ανθεκτικές.

Σιδερένιες πόρτες
Οι σιδερένιες ή αλλιώς μεταλλικές πόρτες αποτελούν μια ενδιάμεση επιλογή σε σχέση με τις ξύλινες, αλλά και τις ατσάλινες, ως προς την ασφάλεια, αλλά και προς το κόστος.

Ατσάλινες πόρτες
Αποτελούν την πιο ιδανική επιλογή και οι περισσότεροι καταναλωτές είναι αυτοί που διαθέτουν δική τους οικία. Μπορεί να θωρείται μια ακριβή επιλογή, ωστόσο, η πόρτα αυτή είναι τόσο ανθεκτική που μπορεί να κρατήσει μια ζωή.