Πτυσσόμενα κάγκελα – Πλεονεκτήματα

Πτυσσόμενα κάγκελα – Πλεονεκτήματα

Πτυσσόμενα κάγκελα – Πλεονεκτήματα

Σας παρουσιάζουμε τα πλεονεκτήματα των πτυσσόμενων κάγκελων σε σύγκριση με τα υπόλοιπα συστήματα ασφαλείας. Τα πτυσσόμενα κάγκελα αποτελούν στις μέρες μας μια διαδεδομένη μέθοδο προστασίας. Η οικονομική κρίση, αλλά και η αυξανόμενη εγκληματικότητα οδήγησε πολλούς στο να τοποθετήσουν πτυσσόμενα κάγκελα στην οικία τους.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα αποτελούν έναν από τους πιο οικονομικούς τρόπους ασφαλείας σε σύγκριση με τον συναγερμό ή την συνδρομή security. Αποτελεί μια επένδυση που σίγουρα θα κάνει την οικία σας απαραβίαστη σε συνδυασμό μια πολύ καλή πόρτα ασφαλείας και κλειδαριά.

Πτυσσόμενα κάγκελα και συναγερμός

Οι συναγερμοί δρουν αποτελεσματικά σε έναν ερασιτέχνη διαρρήκτη. Όμως πολλοί είναι αυτοί που ακόμα και ο συναγερμός να χτυπήσει, θα συνεχίσουν την πορεία τους εντός της οικίας καθώς γνωρίζουν πως θα περάσουν αρκετά λεπτά ώστε να καταφθάσει κάποιος. Επίσης στις μέρες μας οι επαγγελματίες διαρρήκτες μπορούν να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα από την άλλη μεριά βάζουν φρένο στον κλέφτη, ο οποίος θα πρέπει να βγάλει εκτός τα πτυσσόμενα κάγκελα για να εισχωρήσει. Γεγονός το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Έτσι εάν ο διαρρήκτης δει πως στην οικία υπάρχουν πτυσσόμενα κάγκελα, ίσως να μην αποφασίσει καν να μπει στον κόπο, καθώς ξέρει τι θα πρέπει να αντιμετωπίσει.

Πτυσσόμενα κάγκελα και κάμερες

Οι κάμερες ασφαλείας δεν προσφέρουν καμία ασφάλεια. Ο ληστής θα καταφέρει να μπει στο χώρο για να πάρει τα κλοπιμαία και απλά θα έχει καταγραφεί η κίνηση του από την κάμερα. Η ζημιά θα έχει ήδη γίνει.

Εταιρεία security

Σε άλλους διαρρήκτες μπορεί η εταιρεία αυτή να δράσει αποτρεπτικά, ενώ άλλοι να το ρισκάρουν και να εισέλθουν στην οικία, αφού γνωρίζουν πως θα περάσει χρόνος μέχρι να καταφθάσει κάποιος στην οικία.