Συστήματα ασφαλείας για απόλυτη ασφάλεια

Συστήματα ασφαλείας για απόλυτη ασφάλεια

Συστήματα ασφαλείας για απόλυτη ασφάλεια

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μια πόρτα ασφαλείας δεν αρκεί για να επιφέρει την μέγιστη ασφάλεια. Θα πρέπει να υπάρχει ένας συνδυασμός των συστημάτων ασφαλείας, όπως πτυσσόμενα κάγκελα, κ.α.

Σας παρουσιάζουμε τα συστήματα ασφαλείας που θα σας επιφέρουν την μέγιστη ασφάλεια.

Οι κλειδαριές ασφαλείας
Θα πρέπει να αντικαταστήσετε όλες τις κλειδαριές στις πόρτες του σπιτιού σας με κλειδαριές ασφαλείας. Όσον αφορά την πόρτα της κεντρικής εισόδου θα ήταν καλό να είναι μια κλειδαριά με σύρτη. Εάν η πόρτα σας δεν είναι ασφαλείας και είναι ξύλινη, θα πρέπει να τοποθετήσετε πολλούς σύρτες.

Οι συναγερμοί
Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα πολλών ειδών συναγερμών και για όλα τα βαλάντια. Μπορείτε να βρείτε συναγερμούς πόρτας, που όταν κάποιος προσπαθεί να την ανοίξει, τότε ο συναγερμός ενεργοποιείται. Οι αυτόματοι μικροί συναγερμοί μπορούν να τοποθετηθούν και στα παράθυρα, αλλά και στις μπαλκονόπορτες.

Φως με ανίχνευση κίνησης
Άλλο ένα σύστημα ασφαλειας αποτελεί ο φωτισμός με ανίχνευση κίνησης, ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί όχι μόνο εξωτερικά της οικίας, αλλά και εσωτερικά. Κάθε φορά λοιπόν που κάποιος θα περάσει από την οικία σας ή θα εισέλθει έξω από την πόρτα σας, ο φωτισμός θα ανάβει.

Οι κάμερες
Οι κάμερες παλιά λειτουργούσαν ως σύστημα ασφαλειας των καταστημάτων, αλλά τώρα έχει διαθωθεί ως σύστημα ασφαλείας και των οικιών. Να τοποθετείτε την κάμερα σε εμφανή σημεία ώστε ο διαρρήκτης να γνωρίζει πως υπάρχει καταγραφή του χώρου.