Μύθοι και αλήθειες για την πόρτα ασφαλείας

Μύθοι και αλήθειες για την πόρτα ασφαλείας

Μύθοι και αλήθειες για την πόρτα ασφαλείας

Σίγουρα δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ακούσει για διάρρηξη της οικίας κάποιου συγγενικού ή φιλικού του προσώπου. Ενώ ακόμα πιο πολλές είναι οι περιπτώσεις όπου οι διαρρήκτες εισβάλουν στις οικίες, ενώ οι ιδιοκτήτες κοιμόνταν.

Σύμφωνα με στατιστικές 3 στις 10 διαρρήξεις γίνονται όταν οι ιδιοκτήτες κοιμούνται και μάλιστα ο πρώτος χώρος όπου εισβάλουν για να βρουν χρήματα και τα συναφή, είναι η πιο μεγάλη κρεβατοκάμαρα.

Ποιοι είναι όμως οι 4 μύθοι που σχετίζονται με τις πόρτες ασφαλείας

  • Εάν ο διαρρήκτης βάλει στο μάτι το συγκεκριμένο σπίτι, τότε θα μπει

Η ζωή ενός διαρρήκτη γίνεται πολύ εύκολη όταν εμείς του δίνουμε την δυνατότητα να εισβάλλει. Μην προκαλείς την τύχη σου. Μην αφήνεις ποτέ τίποτα και για κανέναν λόγο, ανοιχτό και να διαθέτεις τελευταίας τεχνολογίας πόρτες ασφαλείας και παράθυρα.

  • Γιατί να μπουν στο δικό μου σπίτι αφού δεν έχω τίποτα αξίας;

Οι κλέφτες δεν γνωρίζουν τι διαθέτεις και τι δεν διαθέτεις. Εάν αυτοί εισβάλουν και δεν βρουν τίποτα πολύτιμο, είσαι σίγουρος πως μπορούν να αρκεστούν σε αυτά τα λίγα που θα βρουν;

  • Μένω σε ήρεμη γειτονιά, δεν χρειάζομαι πόρτα ασφαλείας

Οι κλέφτες δεν κάνουν διακρίσεις για το εάν η γειτονιά είναι ήσυχη ή όχι. Μάλιστα γνωρίζουν ποιες περιοχές μπορούν να διαρρήξουν πιο εύκολα.

  • Η πόρτα ασφαλειας είναι ακριβή

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε πόρτες ασφαλείας για όλα τα βαλάντια και για όλες τις απαιτήσεις. Σίγουρα, όσα πιο ακριβή είναι μια πόρτα ασφαλείας, τόσο  αυξάνεται και η αποτελεσματικότητα της σε συνδυασμό μια καλή κλειδαριά.